Konsultation

Är du osäker på vilken slags marknadsföring som skulle gynna ditt företag bäst? Kontakta mig så planerar vi in ett första möte där du presenterar ditt företag för mig och berättar hur din marknadsföring ser ut i dagsläget. Efter detta kan jag ge dig en skräddarsydd plan för hur just ditt företag kan synliggöras och lyftas på bästa sätt.


Sociala medier

Syns du inte-finns du inte


Att marknadsföra sig digitalt, dvs via kanaler som Facebook, Instagram och andra liknande plattformer är idag en nödvändighet för att synas bland sina konkurrenter. Ca 50% av Sveriges befolkning använder dagligen Facebook (enligt internetstiftelsens rapport 2021) och detta är därför ett utmärkt forum att regelbundet dela med sig av det nyaste från sitt företag eller organisation. 

Jag erbjuder:


* Hjälp att starta upp nya konton på främst Facebook och Instagram.


* Hjälp att utveckla redan befintliga konton. Det gäller att vara aktiv, kreativ och engagerad.


* Hjälp med intressant content/innehåll i dina inlägg.


* Hjälp med copywriting/text till inlägg och annonser/kampanjer.


* Hjälp att skapa och publicera betalda kampanj-annonser digitalt.


* Hjälp att skapa enklare hemsidor.


Kundevent

Goda relationer är A och O

Att ha en god och hållbar relation till sina kunder, leverantörer, sponsorer eller medlemmar är viktigt. Nyckeln är att möta sina kontakter i person.

Att göra detta genom ett kundevent kan hjälpa dig att inte bara visa ditt bästa för redan befintliga kunder utan även skapa nya nätverk.
Jag erbjuder:


* Hjälp med att planera, annonsera, budgetera och genomföra kundevent så som invigningar, jubileum eller övriga tillställningar för företag eller föreningar.

Övrig marknadsföring

Fönsterskyltning/Montrar

Ett skyltfönster är ditt företags ansikte utåt. Det ska spegla din butik eller verksamhet och fånga dina framtida kunders uppmärksamhet och nyfikenhet på bara några få sekunder. Ett spännande och intressant innehåll kräver kreativitet och fantasi från den som skyltar.Jag hjälper dig med att:


* Planera en intressant och attraktiv skyltning med fokus på det aktuella i din butik. 


* Samordna med tex tryckerier för bakgrundsbilder eller andra skyltar.


* Inreda

Behöver du en marknadsföringsansvarig?


Känner du att tiden inte räcker till att själv sköta dina digitala plattformar eller övrig marknadsföring? Då rekommenderar jag dig att lämna över ansvaret på någon annan.


Jag erbjuder flera paketlösningar som vi skräddarsyr efter dina behov där jag kan hjälpa dig med delar av din marknadsföring eller hela.